Restaurantele, obligate sa intrerupa activitatea daca numarul clientilor si angajatilor depaseste 100 de persoane

11 martie 2020  |  11:38  |  👁 575 Vizualizari


Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat miercuri dimineață, la finalul ședinței de la sediul Ministerului de Interne, că au fost stabilite noi restricții pentru a limita răspândirea infecțiilor cu coronavirus. Conform unei hotărâri adoptate astăzi, în România se interzic până pe 31 martie activitățile culturale, religioase, științifice și de divertisment cu peste 100 de persone. De asemenea, muzeele vor fi închise până la finalul lunii.

DECLARATIE ARAFAT DESPRE ACEST SUBIECT

In aceste conditii, toate restaurantele care asigura mai mult de 100 de locuri in interior vor fi nevoite sa suspende activitatea daca numarul total al clientilor si al angajatilor va atinge pragul mentionat.

In zilele de weekend dar si cu ocazii speciale (botezuri, nunti, zile onomastice), multe dintre restaurante au un grad maxim de ocupare, iar numarul de clienti prezenti in incintele inchise depaseste, uneori, si 150 de persoane. Astfel, localurile trebuie sa se asigure, prin masuri imediate, ca astfel de intalniri organizate, cu un numar atat de mare de participanti, nu vor mai avea loc.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.