Petrecere de poveste pentru copii, de ziua lor, în Parcul Soceram din Câmpina

2 iunie 2023  |  12:11  |  👁 226 Vizualizari


Distracție maximă, de 1 Iunie 2023, în Parcul Soceram din municipiul Câmpina. Așa se întâmplă acolo unde sunt copii mulți și unde totul este gândit pentru bucuria lor. Și așa s-a întâmplat ieri, în superba locație care este Parcul Soceram. Pentru sărbătoriții zilei, a fost creată o atmosferă de poveste, iar ei, cei mici, s-au distrat pe cinste.

„Câmpina Curată a Copiilor” a fost un eveniment care a inclus multe activități și surprize frumoase. Un DJ, muzică, teatru stradal, ateliere creative, baloane, pictură pe față, animatori extraordinari, ce mai, o zi plină de surprize, voie bună, distracție și veselie pentru copii, dar și pentru familiile acestora. Imaginile spun mai multe decât cuvintele. 
Atmosfera a fost întreținută de prima trupă de percuție și samba din țară, Barbarossa Samba Group, formată din artiști pasionați ritmurile braziliene. Prin pasiunea pentru muzică şi prin energia tobelor, membrii trupei au reușit nu doar să încingă atmosfera, ci și să implice publicul în show-ul lor impresionant. 
Pentru participanții la eveniment a fost organizată și o tombolă cu premii importante – trotinete electrice, console de jocuri, puzzle 3D, Lego, jucării de pluș. A fost o zi frumoasă, de neuitat pentru copiii mai mari sau mai mici.
Evenimentul din Parcul Soceram a fost organizat de Partidul Câmpina Curată și Asociația Câmpina Curată.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.