Ploieșteanca Ana Mareș și-a lansat primul volum de poezii, „Sincronia unui ecou”

6 martie 2023  |  13:00  |  👁 281 Vizualizari


Ana Mareș, o locuitoare a Ploieștiului, și-a lansat prima sa carte de poezii, intitulată „Sincronia unui ecou”. Cartea a fost publicată de Editura Petale Scrise, fiind primul volum de poezii publicat vreodată de această editură. Lansarea a avut loc duminică la cafeneaua Allepo Coffee&Drinks din Ploiești.

Volumul de poezii explorează două teme principale. Versurile reflectă atât iubirea absolută dintre doi parteneri care se află într-o relație, cât și drumul către autocunoaștere. Fiecare dintre aceste două teme exprimă toate stările posibile pe care un om le poate trăi în viață, de la agonie la extaz și viceversa, ajungând până la stele, galaxii și Univers, așa cum explică autoarea Ana Mareș.

Prima poezie din volum, „Sincronia unui ecou”, are același titlu cu cartea. Cei interesați pot achiziționa volumul de poezii de pe site-ul editurii: https://editurapetalescrise.ro/product/sincronia-unui-ecou-ana-mares/

Ana Mareș are 30 de ani și a avut dintotdeauna o pasiune pentru scris. „Experimentez cu toate stilurile: proză, poezie și povești pentru copii. De-a lungul anilor, am avut diferite bloguri care au fost șterse, dar conținutul lor a fost salvat. Anul trecut, mi-am deschis un blog activ (anamares.ro), unde am scris articole legate de dezvoltare personală, precum și povestiri scurte, poezii și povești pentru copii”, a spus Ana.

În legătură cu ideea conceperii acestui volum, ea a explicat: „Acest volum de poezii a luat naștere când o prietenă a mea, de asemenea, scriitoare, mi-a recomandat să adun toate poeziile scrise până în acel moment într-un volum. Îmi place să accept provocări care sunt bune pentru mine și care mă fac să ies din zona mea de confort, așa că am zis: de ce nu? Practic, totul a pornit de la o simplă discuție între două prietene, în care una dintre ele îi arăta celeilalte ce fel de poezii scria ea în liceu”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.