Caravana SMURD ”Fii pregătit!” vine pe 6 și 7 martie 2023 la Câmpina

4 martie 2023  |  17:43  |  👁 645 Vizualizari


Caravana “Fii pregătit!” de instruire a populației pentru a face față situațiilor de urgență va ajunge la Câmpina, luni și marți, 6-7 martie 2023, pe esplanada Casei Tineretului.

 

În cele două zile, în intervalul 10.00 – 18.00, personalul ISU Prahova va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim-ajutor în situații de urgență.

Caravana SMURD ”Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, lansat în anul 2017 și operat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Caravana SMURD constă într-un centru mobil de pregătire a populației și a personalului de intervenție dotat cu o sală de școlarizare, având o capacitate de 40 de locuri, și un laborator de examinare pentru personalul calificat, precum și cu echipamente medicale și de prim ajutor, inclusiv manechine de resuscitare și simulatoare menite să asigure instruirea cât mai eficientă a cursanților în tehnicile de acordare a primului ajutor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Șerban Cantacuzino” al județului Prahova invită populaţia să viziteze caravana si să se familiarizeze cu regulile minime de protecţie şi de prim ajutor în situaţii de urgenţă.

(Foto – ISU Prahova)

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.