Bruce Willis suferă de demență, a anunțat familia acestuia

16 februarie 2023  |  20:29  |  👁 345 Vizualizari


Familia lui Bruce Willis anunță că acesta suferă de demență. Actorul în vârstă de 67 de ani fusese diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului.

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD) la mai puțin de un an după ce s-a retras din actorie din cauza luptei sale cu afazia, scrie Daily Mail.

 

Declarația copiilor săi, a soției Emma Heming și a fostei soții Demi Moore, postată pe site-ul Asociației pentru Degenerare Frontotemporală, arată: „Familia noastră a vrut să înceapă prin a ne exprima cea mai profundă recunoștință pentru incredibila revărsare de dragoste, sprijin și povești minunate pe care le-am primit cu toții de când am împărtășit diagnosticul inițial al lui Bruce. În acest spirit, am vrut să vă oferim o actualizare cu privire la iubitul nostru soț, tată și prieten, deoarece acum avem o înțelegere mai profundă a ceea ce trăiește.

De când am anunțat diagnosticul de afazie al lui Bruce în primăvara anului 2022, starea lui Bruce a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demență frontotemporală (cunoscută sub numele de FTD).

Din păcate, dificultățile de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.