Olivia de Havilland, actrița din „Pe aripile vântului”, a împlinit 104 ani. Este singura actriță în viață din distribuția peliculei

3 iulie 2020  |  08:47  |  👁 794 Vizualizari


Celebra actriță Olivia de Havilland a împlinit 104 ani pe 1 iulie. Una dintre figurile remarcabile ale generației de aur a Hollywoodului, care a jucat în legendarul film „Pe aripile vântului’, susține că  este înnebunită după vârsta ei și ar vrea să trăiască veșnic.

Anul trecut, pe 15 decembrie s-au sărbătorit 80 de ani de la lansarea filmului „Pe aripile vântului’, care face furori și astăzi, iar Olivia de Havilland estesingura artistă în viață din distribuția filmului ‘Pe aripile vântului’

În anul 1939, Olivia de Havilland era aplaudată, la premiera faimoasei ecranizări a romanului lui Margaret Mitchell, de 300.000 de oameni, record greu de egalat. Acum, ea este singura supraviețuitoare dintre colegii ei de platou, iar unicul actor cu care ar putea să mai depene amintiri din acea perioadă este Kirk Douglas, mai tânăr cu doar 6 luni decât ea.Olivia a împlinit 104 ani pe 1 iulie.

Îndrăgita actriță a mărturisit că a trăit până la 104 ani câți alții în trei vieți. A avut o viață tumultuoasă, dar frumoasă și mărturisește că  nici dacă ar putea nu ar vrea să-și schimbe vârsta.Ce simt în legătură cu vârsta mea? Sunt înnebunită după ea, n-aş face nimic ca să o schimb’, a declarat actriţa.

Robert Osborne, un istoric de film de la TCM, susține că Olivia este într-o formă de invidiat. „Vorbim în fiecare duminică. Mi-aș dori să fac un interviu cu ea pentru TCM, dar ea vrea ca lumea să-și amintească de ea pentru cariera ei spectaculoasă, în loc să se mire despre felul cum arată acum la 104 ani’, a declarat Robert, chiar de ziua celebrei actrițe, anul trecut.

Olivia și-a păstrat eleganța și farmecul cu care a cucerit  publicul chiar și la venerabila vârsta. „Prefer să trăiesc veșnic, perfect sănătoasă, dar dacă trebuie, la un moment dat, să părăsesc această viață, aș vrea să o fac în timp ce stau pe un șezlong, parfumată, îmbrăcată cu o haină din catifea asortată cu cercei cu perle, cu șampanie lângă mine și tocmai descoperind răspunsul la un joc de cuvinte încrucișate în limba engleză’, a mai spus, într-un interviu, Olivia de Havilland.

Din  anul 1958, Olivia  locuieşte la Paris și susține că de-a lungul întregii ei vieți are un singur și un mare regret. Și anume, cearta pe care a avut-o cu regretabila ei soră, Joan Fontaine, care a creat, de-a lungul timpului, multe situații stânjenitoare în showbiz. Celebra actriță a dezvăluit că suferă cumplit acum că toată viața ei, ea și sora ei au fost rivale, în loc să se susțină una pe cealaltă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.