Filme de neratat în luna martie 2023 în cinematografe

Empty cinema with blank screen, popcorn and 3d glasses

1 martie 2023  |  08:07  |  👁 196 Vizualizari


Creed III

După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed (Michael B. Jordan) s-a bucurat de succes atât în carieră, cât și în viața de familie alături de soția lui, Bianca (Tessa Thompson). Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian (Jonathan Majors), reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis insistă să demonstreze că își merită șansa în ring, dar confruntarea dintre ei este mai mult decât o simplă ceartă. Pentru a stabili scorul final, Adonis trebuie să-și pună întreg viitorul în joc pentru a se lupta cu Damian, care nu are nimic de pierdut.

Premiera: 3 martie

Aftersun

Lungmetrajul de debut sumbru, dulce și subtil al lui Charlotte Wells a fost una dintre cele mai frumoase surprize ale anului, cu povestea sa delicată dintre tânărul tată Calum (Paul Mescal) și fiica sa preadolescentă Sophie (Frankie Corio). Într-o stațiune de vacanță din Turcia, cei doi folosesc timpul prețios pe care îl au împreună înainte de începerea școlii. Sophie începe să vadă lumea puțin diferit; una plină de libertate și de săruturi. Între timp, Calum are demonii săi cu care se confruntă, deși nu vorbește niciodată direct despre asta. Mescal și Corio sunt excelenți, interacțiunea lor pe atât de frumoasă de privit, pe atât de dureroasă. Probabil cel mai bun film britanic de debut din 2022.

Premiera: 3 martie

Scream VI

În noul film Scream, cele patru supraviețuitoare ale crimelor lui Ghostface părăsesc micul orășel Woodsboro pentru a începe o viață nouă la New York. Însă liniștea lor va dispărea în foarte scurt timp. Din distribuție fac parte Melissa Barrera, Hayden Panettiere, Jenna Ortega, Courteney Cox, Dermot Mulroney.

Premiera: 10 martie

65

Cu mai multe filme horror in portofoliu, duo-ul Scott Beck și Bryan Woods semnează regia acestui thriller științifico-fantastic care spune povestea unui astronaut (Adam Driver) a cărui navă se prăbușește pe o planetă misterioasă. Surpriza lui cea mare este însă că pe acea planetă nu este singur.

Premiera: 17 martie

Shazam! Fury of the Gods

Shazam! Furia zeilor continuă povestea adolescentului Billy Batson, care, după ce recită cuvântul magic „SHAZAM!”, este transformat în alter ego-ul său adult supererou Shazam. Meagan Good, Zachary Levi, Helen Mirren, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Lucy Liu și Marta Milans fac parte din distribuție.

Premiera: 17 martie

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Filmul are la bază un joc extrem de popular și spune povestea unui hoț fermecător care, împreună cu banda lui de aventurieri, pornește într-o misiune epică de recuperare a unei relicve pierdute. Lucrurile o iau razna, însă, când eroii deranjează pe cine nu trebuie. Din distribuție fac parte Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis și Hugh Grant.

Premiera: 31 martie

John Wick: Chapter 4

John Wick (Keanu Reeves) pornește, mai hotărât ca oricând, împotriva celor mai periculoși adversari ai săi în acest al patrulea capitol al seriei care s-a bucurat de un succes imens. Cu o recompensă tot mai mare oferită oricui îl elimină, John are de înfruntat asasini din elita globală, iar lupta îl poartă de la New York la Paris și până la Osaka și Berlin.

Premiera: 31 martie

Un beau matin

Léa Seydoux, Pascal Greggory, Melvil Poupaud și Nicole Garcia fac parte din distribuția acestei drame romantice. Sandra este o tânără mamă care îşi creşte singură fiica, însă marea provocare din viaţa familiei este tratamentul tatălui Sandrei, Georg, care suferă de o boală degenerativă. Lucrurile se schimbă după ce Sandra îl reîntâlneşte pe Clément, un vechi amic cu care nu s-a mai văzut de mult şi, deşi el are o relaţie stabilă, între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste.

Premiera: 31 martie

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.