Interlopul fost procuror „Portocala” se cere la puscarie. „Zdreanta” s-a apucat de noi combinatii

8 iunie 2021  |  07:23  |  👁 420 Vizualizari


Ca un disperat care nu mai are nimic de pierdut, asa se comporta „Portocala”, in timp ce e anchetat penal.

Ramas fara loc de munca, dat afara din magistratura, „Zdreanta” se ascunde, in ultima perioada, in spatele unor pseudonime cu care semneaza tot felul de articole pe bloguri si ziare-prietene. Asa s-a gandit fostul procuror, actual interlop, ca ar mai putea sa puna de-o ciorba si de un desert, lansand atacuri la cei care i-au venit de hac sau la cei pe care nu a apucat sa ii distruga cu dosare inventate in timpul scurt pe care l-a avut la DNA Ploiesti.

Ultima informatie ajunsa in posesia noastra il infatiseaza pe Negulescu intr-o ipostaza la fel de penala ca toate cele de pana acum: „Zdreanta” incearca disperat sa aduca in Ploiesti, in locul Rosal, o firma de la Bucuresti. De ce de la Bucuresti? Pentru ca acolo si-a gasit „Portocala” niste aliati, care l-au „servit” cand a avut nevoie, iar pentru asta, Negulescu trebuie sa se achite cat de curand. Si cum altfel, decat cu presiuni, amenintari si interventii pentru ca firma sa castige licitatia la Ploiesti. Adica un plus de cativa ani de puscarie pe langa cei care ii sunt deja rezervati, fiindca dosarele penale care il vizeaza se ingroasa cu acuzatii de la o zi la alta si nu va mai trece mult pana cand interlopul „Portocala” isi va afla sorocul.

Daca va intrebati de ce il numim „interlop”, deocamdata va spunem doar atat: Negulescu isi petrece aceste zile negre in compania unor interlopi si camatari din zona, fiind vazut in diferite locatii, la cafele sau ciorbe, alaturi de aceste personaje „onorabile”. Pe noi, anturajul lui Negulescu nu ne surprinde, in definitiv „Zdreanta” fiind dintotdeauna partener de crime cu dubiosi de cea mai joasa speta, in principal camatari care ii asigurau un sprijin financiar la nevoie. Iar nevoie a fost multa, fiindca „Portocala” o ardea „pe barosaneala” si se intidea mai mult decat ii ajungea cearsaful de procuror de provincie.

Ramanem cu ochii pe „combinatie” si daca vreo ancheta va descoperi ca am avut dreptate in privinta licitatiei si firmei de la Bucuresti, atunci sa vezi dans!

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.