Sticla este materialul ideal care ar trebui să ia contact cu alimentele. Explicaţiile sunt chimie pură.
Este și singurul material care poate fi recliclat la infinit. Cu 50% mai puţin costă o sticlă reciclată decât cea produsă iniţial.
Punem un suc într-un pahar din sticlă, într-unul din plastic şi într-unul din aluminiu. În plastic găsim compuşi organici ce interacţionează atât cu băuturile, cât şi cu mâncarea. În aluminiu găsim de asemenea o cuvertură din plastic, care interacţionează atât cu mâncarea, cât şi cu băuturile, în timp ce sticlă nu are acelaşi comportament.
Băut din sticlă, orice lichid are gustul original. Băut din aluminiu ori plastic, îşi modifică gustul. La fel se întâmplă cu mâncarea.
Mai avem motiv pentru care trebuie să mâncăm ori să bem din sticlă. Nu menţine bacterii.
Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.