Bataie de joc! Doi angajati ai societatii CONI au furat 100 litri de motorina din utilajele firmei, care urmau sa asfalteze un drum judetean

9 mai 2022  |  06:00  |  👁 95 Vizualizari


Doi angajati ai firmei CONI au furat 100 de litri de motorina, pe timpul noptii, din utilajele folosite la asfaltarea drumului judetean 102 K. 

Gestul celor doi barbati, ajutati si de un prieten care nu era angajat al firmei, este cu atat mai revoltator cu cat lucrarile de asfaltare urmau sa reinceapa in dimineata urmatoare. Daca nu ar fi fost prinsi de politisti, asfaltarea, platita din bani publici, ar fi fost blocata, cand conducatorii utilajelor si-ar fi gasit masinile golite de combustibil. 

Culmea, multi dintre cei care se preteaza la astfel de fapte sunt aceiasi care se plang de lipsa locurilor de munca sau de faptul ca tot mai multi patroni romani aleg sa angajeze muncitori straini.

Iata comunicatul IJP Prahova:

La data de 7 mai a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Fântânele, cu privire la faptul că, mai multe persoane sustrag combustibil din utilajele folosite pentru reabilitarea DJ 102 K, care erau parcate la ieșire din comună și aparțineau unei societăți comerciale din comuna Mănești.

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, iar în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit depistarea persoanelor bănuite, în timp ce se deplasau cu autoturismul, pe raza comunei Ceptura.

Polițiștii au stabilit identitatea persoanelor, ca fiind trei bărbați cu vârstele de 32, 51 și respectiv 67 de ani.

În urma controlului autoturismului, în portbagajul acestuia au fost descoperite 5 recipiente din plastic, a 20 de litri fiecare, cu produs lichid ( posibil combustibil).

Cei trei bărbați au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, față de cei trei bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 9 mai a.c., să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil, pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.