De asemenea, Violeta Alexandru a promis românilor că, deși sunt multe scenarii, pensile ar putea fi plătite în avans cu câteva luni, pentru ca oamenii să poate face față cheltuielilor.

„Se vor respecta toate obligațiile de plată pentru pensii. Suntem conștienți că în această perioadă oamenii trebuie să-și primească pensiile la timp.

Au fost evaluări pentru plata anticipată a pensiilor pe mai mult luni, avem mai multe scenarii, nu vom întârzia nicio zi la plată pentru pensionarii români”, a declarat Violeta Alexandru.

„Cert este că nu vor mai fi întârzieri la plata pensiilor, ne străduim ca ele să fie făcute cât mai repede cu putință ca oamenii să aibă bani pentru acoperira cheltuielilor.

Dorința noastră este să oferim sprijin necesar angajatorilor, o măsură este acordarea unui sprijin pentru a putea fi asigurate fondurile necesare în situaţia suspendării temporare activității.

Dorința noastră e să nu existe sincope în activitatea agenților comerciali, ne concentrăm pe acest lucru pentru că din activităţile acestea oameni se alimentează bugetul și de aici aceste cheltuieli la care suntem obligați să purcedem”, a mai spus ministrul Muncii, potrivit stirileprotv.ro

Sursa: evz.ro