Modificări la ING Bank de la 1 mai: fără euro, cu limită maximă de sumă deţinută în conturi

27 aprilie 2022  |  08:47  |  👁 512 Vizualizari


ING Bank modifică structural condiţiile de constituire a depozitelor. Printre principalele modificări se situează câteva bonusuri de dobândă la depozite, valabile doar 4 luni, interdicţia de constituire a depozitelor în euro şi plafonarea unei sume maxime pe care clientul ING Bank o poate depune în conturile acestei bănci: 5 milioane de lei, adică undeva la un milion de euro.

„Oricare ar fi conturile tale de economii, toate se vor bucura de o creştere de dobândă: de la 0,4% la 0,75% pentru Contul de Economii, începând cu 1 mai, de la 0,4% la 0,75% pentru Contul de Economii pentru copii, începând cu 1 mai, 3% pe an dobândă specială la Depozitul Bonus, pentru primele 4 luni, dacă ţi-l deschizi până la data de 31.05.2022. Acesta poate fi deschis direct din contul ING Economii”, conform informărilor băncii către clienţii săi.

Mai exact, Depozitul Bonus revine în aplicația de internet și mobile banking ING Home’Bank cu o ofertă de 3% pentru primele 4 luni la depozitele deschise în perioada aprilie – mai. Banii pot fi scoși și înainte de scadență fără a pierde dobânda acumulată între timp. După cele 4 luni, banii se întorc în contul ING economii, iar dobânda revine la nivelul de dobândă aferent contului ING Economii din acel moment.

Accesarea lui este foarte simplă pentru clienții ING. Produsul este disponibil în ING Home’Bank, secțiunea Produse / Economii și Investiții, iar transferul se face simplu printr-o tranzacție între conturile clientului. Deși este un depozit la termen, produsul este unul extrem de flexibil: clienții pot lichida depozitul chiar înainte de scadență, fără să piardă dobânda acumulată.

Clienţii ING Bank sunt puşi în faţa unor noi restricţii şi scumpiri în acest an. De la 30 aprilie nu se mai pot constitui depozite în euro, clienţii au voie la un singur cont curent în lei şi în fiecare altă valută disponibilă, iar suma tuturor disponibilităţilor băneşti nu trebuie să depăşească 5 milioane de lei. De asemenea, ING Bank îşi rezervă dreptul de a solicita clientului să îşi transfere sume de bani din conturile deţinute de client la bancă sau chiar să înceteze relaţia cu el.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.