Fabrica Ford și-a reluat de astăzi activitatea la Craiova

4 mai 2020  |  09:38  |  👁 547 Vizualizari


Producătorul american de autoturisme reia luni activitatea în fabrica de autoturisme de la Craiova. Aproximativ 3.000 de oameni se vor întoarce la muncă.

Activitatea în fabrica de autoturisme de la Craiova va fi reluată etapizat. Primii care revin la lucru sunt angajaţii din secţiile Producţie Vehicule şi Producţie Motoare. Aceştia vor lucra într-un singur schimb, în condiţii speciale, anunţă reprezentanţii producătorului american de autoturisme.

Angajaţii vor ajunge la fabrică cu 20 de autobuze puse la dispoziţie de companie, iar la intrare vor completa, zilnic, un formular de autoevaluare a sănătăţii.

PURTAREA MĂŞTII ESTE OBLIGATORIE

 

La principalele porţi de acces au fost montate 14 termo scannere, iar în uzină au fost puse separatoare din pexiglas, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Ford, reluarea integrală a activităţii se va face în funcţie de situaţia epidemiologică, de măsurile impuse de autorităţile din România, disponibilitatea furnizorilor şi cererea de pe piaţă. Până atunci, aproximativ 3.200 de salariaţi vor rămâne în şomaj tehnic.

Ford a închis fabrica de la Craiova în data de 19 martie din cauza epidemiei de coronavirus. În uzină lucrează aproximativ 6.200 de oameni.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.