Dacia Logan Stepway este lansat astăzi. Preţul, datele tehnice şi ce are în plus faţă de un model standard

14 noiembrie 2019  |  11:00  |  👁 1224 Vizualizari


Dacia Logan Stepway are protecții laterale de culoare neagră, de ornamente cu aspect cromat, dispuse în partea inferioară a barelor de protecție față și spate, şi de jante de 16 inci Flexwheels. Culoarea exclusivă pentru acest model este, ca şi pentru toate cele din gama Stepway, Bleu Azurite. Interiorul are o tapițerie specifică gamei Stepway, în două nuanțe de gri.

Denumirea Stepway se regăsește atât pe spătarele scaunelor, cât și în partea de jos a volanului îmbrăcat în piele. Logan Stepwyay este dotat cu sistemul de navigație MediaNav, cu ecran tactil de 7 inci, oglinzi reglabile electric, cu degivrare, sistem cruise control şi asistenţă la parcarea cu spatele.

Volumul portbagajului are 510 litri, cu posibilitatea de a ajunge la 1.257 litri în cazul în care bancheta spate este rabatată. Modelul este disponibil în 3 variante de motorizare: propulsorul pe benzină TCe 90, și de două motoare diesel – Blue dCi 75 și Blue dCi 95, eficiente și puternice.

Dacia Logan Stepway poate fi comandat începând din 14 noiembrie 2019, în exclusivitate prin intermediul platformei de vânzări online (https://vanzari.dacia.ro/). Din luna decembrie, modelul va fi disponibil și în rețeaua Dacia din întreaga țară.

Prețurile sunt cuprinse între 10.250 Euro (TVA inclus) pentru varianta echipată cu motorul TCe 90, și 12.150 Euro, pentru varianta Blue dCi 95.

Pentru lansare, clienții persoane fizice pot beneficia prin Dacia Finance de oferta specială de finanțare, cu dobândă 0% și o rată lunară începând de la 99 Euro (TVA inclus).

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.