SUV-ul Dacia care nu ar fi trebuit să existe, surprins pe A1: Bigster sau Duster 3, în imagini “spion”

17 martie 2023  |  07:47  |  👁 199 Vizualizari


Un nou SUV Dacia a fost surprins în teste pe autostrada A1 București – Pitești.

Poate fi a 3-a generație Dacia Duster, dar și Dacia Bigster, „fratele” cu 7 locuri al Duster-ului care a fost confirmat în 2021 și, probabil, va intra în producție în 2025.

Imaginile au fost surprinse de un membru al forumului de pe Facebook „Dacia Duster Trails & Technical”. Acesta a fotografiat pe autostrada A1 București – Pitești un nou SUV Dacia bine camuflat.

De reținut că lansarea noii Dacia Duster, cea de-a treia generație, este programată pentru 2024, deci ar putea fi vorba despre acest model. Dar, la fel de bine, ar putea fi Bigster, „fratele” cu 7 locuri al Duster-ului.

Din păcate imaginile nu oferă foarte multe detalii despre dimensiunea mașinii.

Ceea ce este interesant, este faptul că acest model preia multe linii de la conceptul Dacia Bigster.

 

dacia bigster

Dacia Bigster este un model uriaș

Primele informații și imagini cu Bigster au fost confirmate în 2021, cu ocazia prezentării de către Groupe Renault a planului său strategic intitulat Renaulution.

”Dacia va continua să propună clienților modele fiabile, la cel mai bun preț. Odată cu crearea noului business unit Dacia-Lada, vom exploata la maxim potențialul platformei modulare CMF-B, vom deveni mai eficienți și vom crește calitatea, competitivitatea și atractivitatea produselor noastre. Avem așadar toate atuurile pentru a ne dezvolta spre noi orizonturi. Conceptul Bigster este un indiciu pentru calea pe care o vom urma”, a declarat Denis Le Vot, Director General Dacia, în 2021.

„Conceptul Dacia Bigster exprimă viitoarea evoluție a mărcii. Este un vehicul care oferă ceea ce este esențial, evocând spiritul de aventură și aducând în plus o tușă „cool”. Bigster este dovada faptului că un vehicul accesibil poate fi și atractiv. Noi, cei de la Dacia, credem acest lucru iar dovada este conceptul prezentat azi”, a declarat Alejandro Mesonero-Romanos, Director de Design Dacia.

 

dacia spion 2

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.