Victor Ciutacu, realizator România TV, a reacționat după ce mai mulți jurnaliști au intrat în politică

20 septembrie 2019  |  11:40  |  👁 307 Vizualizari


Teodor Tiță, fost director de știri al postului de radio Europa FM, a intrat în echipa de campanie a lui Dan Barna pentru alegerile prezidențiale. De asemenea, tot în echipa de campanie este și Ioana Lupea. În trecut, Ioana Lupea a fost în echipa de conducere editorială a ziarului Evenimentul zilei. A semnat, apoi, în ziarul Adevărul, ca publicist comentatori, a scris Pagina de Media.
Victor Ciutacu a comentat acest subiect.
”Altul care – nu-i așa? – a fost neutru și deontolog. Până într-o zi, când și-a dat seama că așa nu se mai poate, iar țărișoara trebuie salvată. Sunt convins că – și după plecarea lui – politica editorială a postului de radio unde a fost șeful departamentului de știri va fi la fel de echilibrată politic ca și până acum.
Nu vreau să mă gândesc cum ar fi arătat titlurile și luările de poziție dacă eu m-aș fi înregimentat. Sau Badea, sau Gâdea, sau completați voi pe linia punctată…
Eu nu știu de ce naiba se mai chinuie să salveze aparențele. Stați dracu’ la locurile voastre, oricum nu vă cred nici pisicii mei că vă mână în arenă conștiințele voastre greu încercate. Luptați la baionetă și sunteți plătiți pentru a susține niște interese politice sau, după caz, pentru a le dărâma pe cele contrare direcției care vi se dă. Nu vă mai deghizați, politrucilor, purtați la vedere uniformele și fiți mândri de ele. Așa fac oamenii care jură credință patriei. Pe care, nu mă îndoiesc, o iubiți de nu mai puteți după ea”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.