Viceprimarul Cristian Ganea propune ca toate serviciile primăriei să fie disponibile online, pentru a limita deplasările oamenilor la sediul instituției

17 martie 2020  |  07:56  |  👁 607 Vizualizari


Viceprimarul Cristian Ganea propune ca toate serviciile primăriei să fie disponibile online, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să se deplaseze la sediul instituției, cu atât mai mult cu cât în contextul coronavirusului este recomandat ca oamenii să evite să iasă din locuințe. Ideea unui “birou unic” nu este nouă în primăria Ploiești, iar Ganea spune că a venit momentul să fie implementată, sub forma unui serviciu online.
“De foarte mult timp ne chinuim să înființăm acel birou unic, la parterul instituției, dar acum cred că cel mai bine ar fi să oferim un astfel de serviciu online, prin care oamenii să poată beneficia de toate serviciile de la nivelul primăriei Ploiești. Ar trebui să luăm exemplu primăria Sectorului 3, unde se întâmplă deja acest lucru. Nu trebuie să inventăm apa caldă și roata, trebuie doar să ne adaptăm situației.”, a declarat pentru ziarul Incomod viceprimarul Cristian Ganea.

 

Sursa: ziarulincomod

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.