Vezi cu ce se ocupă Leonard Doroftei în Canada. E posibilă o întoarcere la Ploiești?

15 ianuarie 2021  |  08:32  |  👁 543 Vizualizari


Candva unul dintre cei mai respectati pugilisti, ghinionul din afaceri si supararile din tara l-au facut pe Leonard sa isi ia toata familia si sa plece in Canada. Conform prosport.ro, Mosu si-a vandut si casa din Ploiesti, dupa ce a ramas fara afacere.

Din pacate insa, nici cu vanzarea locuintei nu a avut noroc. Se pare ca a iesit in pierdere cu aproximativ 350.000 de euro. Totusi, si-a gasit un loc de munca in Canada si se lupta pentru a construi un viitor frumos alaturi de sotie si de copii.

Unde lucreaza, de fapt, in Canada?

“E important ca am un job aici. Fac exact ceea ce imi place. Locuiesc la o strada distanta de cel mai bun prieten al meu, Adi Diaconu (n.r. – “Rechinul”). Am si dat 15 kilograme jos de cand am venit in Canada. Acum lucrez la un club de box care apartine unei rude a lui Gigi Becali.

Voi reveni in Romania intr-o buna zi. La federatie nu am fost dorit. Nu au vrut nici sa fiu antrenor la lot. In sala la Nea Titi (n.r. – Titi Tudor supranumit Titi Prosop) intram cu greu”, a declarat Leonard Doroftei pentru ProSport.

“Imi aduc aminte ca atunci cand mi-am luat cetatenia canadiana, politistii de la frontiera mi-au urat: ‚Welcome, home!’. Cand aveam cetatenia romana, ma intrebau: ‘Scopul si durata vizitei?”, a adaugat Leonard Doroftei.

„Am avut o sedinta de familie. Eu am fost pentru Ploiesti, nevasta pentru Bucuresti, cei doi copii au fost pentru Montreal. Eu sper ca sunt aici in vacanta. Insa acum nu mai este vorba de mine sau de sotia mea, ci de viitorul copiilor mei. Cu ce pot eu sa-i ajut pe mai departe?! Daca mi-ai luat afacerea cu ce mai pot ajuta copiii mei mai departe?!”, a declarat mai demult Doroftei la Antena Stars.

„Ce-am primit, am primit din partea statului, nu am luat nimic de la nimeni. Dupa cate s-au intamplat, daca ar fi sa dau timpul înapoi, nu as schimba nimic. Clubul l-am inchis de mult. M-au sufocat. Nu mi-au dat sansa sa-mi revin, macar. Ei stiau din 1996 ca acea cladire avea risc seismic, iar mie mi-au dat spatiul in 2005, iar in 2017 m-au dat afara. Sunt singurul care a plecat de acolo. M-as intoarce la Ploiesti pentru oameni”, a mai spus Leonard Doroftei pentru sursa citata.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.