Veste buna pentru IMM-uri! Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader anunta aprobarea unui proiect de finantare pentru reducerea costurilor cu energia electrica

15 februarie 2023  |  21:13  |  👁 101 Vizualizari


Deputatul prahovean Bogdan Toader a prezidat, astazi, intalnirea Comisiei pentru administratie publica a Camerei Deputatilor, in cadrul careia s-a dat aviz favorabil unui proiect ce prevede alocarea unor fonduri din sursa externa, nerambursabile, eficientizarii energetice in cazul IMM-urilor.

Firmele din România, ajutate să devină independente energetic!

Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din cadrul Camerei Deputaților, ale cărei lucrări am avut onoarea să le prezidez astăzi, a avizat favorabil Proiectul de Lege privind instituirea unor măsuri pentru stimularea investiţiilor cu finanţare din fonduri externe nerambursabile în domeniul eficienţei energetice.

Firmele românești trebuie ajutate să reducă din cheltuielile cu energia electrică, ale cărei tarife au crescut semnificativ în ultimii ani! Fondurile externe nerambursabile, provenite din Programul Operațional Infrastructură Mare, sunt șansa pentru asigurarea independenței energetice sau cel puțin a scăderii costurilor cu energia electrică, în special în cazul IMM-urilor.

Investițiile finanțate în cadrul schemelor destinate IMM-urilor și întreprinderilor mari pentru eficientizare energetică vor avea un impact pozitiv asupra capacităților de producție a beneficiarilor, care le dau și posibilitatea menținerii locurilor de mumcă.”, a scris Toader, pe pagina sa de Facebook.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.