Un sucevean a lansat o provocare cu fapte bune pe Facebook: faci cumpărături de 50 de lei pentru cineva în dificultate și îți provoci 3 prieteni să facă la fel

1 mai 2020  |  04:56  |  👁 413 Vizualizari


Suceveanul Andrei Bacoș a venit cu o idee inedită pe Facebook. A lansat leapșa de fapte bune pentru cei aflați în impas în pandemia de coronavirus. A făcut cumpărături de 50 de lei și le-a dus la ușa unor bătrâni. Apoi și-a provocat prietenii să facă la fel. Gestul lui s-a viralizat rapid.

”Am cumpărat câteva produse si le-am dăruit unei persoane. O sa duc mai departe această inițiativă și-i voi provoca pe următorii: (…)
Regula este să dăruiți un coș de cumpărături, în valoare de 50 de lei (alimente de bază și câteva produse de curățenie) celor care au reală nevoie, bătrâni, copii, familii în impas.

Nu uitați să mobilizați și voi alte trei persoane!”, a scris un donator inspirat de ideea lui Andrei Bacoș.

”Peste 100 de coșuri cu alimente au fost distribuite mulțumită vouă. Doresc să vă prezint câteva răspunsuri din partea celor care ne-au deschis ușa…

– Duceți-vă rog la altcineva că eu mai am câte ceva… (femeie nevăzătoare)

– Mai este o vecină amărâtă, dar îi dau si ei de aici (bătrână săracă)

– Vă mulțumesc, dar mă descurc, dați la altcineva (femeie cu proteză la ambele picioare)

– Vă mulțumesc, chiar nu aveam nimic (fost profesor)

Aceste afirmații te fac să vezi lumea altfel. Aceștia sunt OAMENII care trăiesc într-o lume nevăzută de mulți”, a scris Andrei Bacoș pe Facebook.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.