Un nou film ‘Singur acasă’ va fi produs de Disney: Personajul Kevin McCallister nu va mai apărea în noua distribuție

12 decembrie 2019  |  11:44  |  👁 487 Vizualizari


Un nou lungmetraj „Singur acasă/ Home Alone” va fi produs de Disney Plus, însă personajul Kevin McCallister nu va reveni pe marile ecrane, din distribuția peliculei urmând să facă parte actorii Archie Yates, Ellie Kemper și Rob Delaney, potrivit Variety, anunță MEDIAFAX.

Regizorul Dan Mazer va regiza filmul după un scenariu scris de Mikey Day și Streeter Seidell.

Surse din industrie spun că Yates – care a jucat recent rolul principal în pelicula nominalizată la Globurile de Aur „Jojo Rabbit” – nu va relua legendarul rol Kevin McCallister, ci va interpreta un personaj nou inclus în cunoscuta franciză.

În filmul original, din 1990, Kevin, interpretat de Macaulay Culkin, este uitat acasă din greșeală, în timp ce familia sa se îndreaptă spre Paris pentru a-și petrece sărbătorile de Crăciun. În acest timp, el trebuie să-și protejeze casa de o pereche de tâlhari, interpretați de Joe Pesci și Daniel Stern.

Deși inițial s-a crezut că părinții lui Yates vor fi interpretați de Kemper și de Delaney, se pare că ei vor juca alte roluri, eventual un alt cuplu care nu are legătură cu Yates.

Primul film „Singur acasă/ Home Alone” a avut un succes major, încasând 476,7 milioane de dolari la nivel mondial, ceea ce a dus la continuarea din 1992, „Singur acasă 2 – Pierdut în New York/ Home Alone 2: Lost in New York”, care a vândut bilete de 365 de milioane de dolari.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.