Trei tineri din Vălenii de Munte au furat 12 capace de canalizare de la o societate din Berceni

6 septembrie 2022  |  12:08  |  👁 309 Vizualizari


În urma perchezițiilor de marți dimineață trei bărbați, cu vârstele de 22, 23 și respectiv 35 de ani, au fost conduși la sediul unității de poliție, în vederea audierii acestora. În perioada 1 ianuarie 2022 – 22 februarie 2022, persoanele bănuite ar fi sustras, din comuna Berceni, 12 capace de canalizare care ar fi aparținut unei unități publice din comună.

În această dimineață, polițiștii Secției de poliție rurală Valea Călugărească din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în orașul Vălenii de Munte, la persoane bănuite de furt calificat.

3 bărbați, cu vârstele de 22, 23 și respectiv 35 de ani, au fost conduși la sediul unității de poliție, în vederea audierii acestora.

În fapt, în perioada 1 ianuarie 2022 – 22 februarie 2022, persoanele bănuite ar fi sustras, din comuna Berceni, 12 capace de canalizare care ar fi aparținut unei unități publice din comună.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 15.700 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Valea Călugărească, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.