Traian Băsescu: Cîţu şi Isar se ocupă mai mult de propaganda „teoriei găurii”

18 noiembrie 2019  |  11:06  |  👁 447 Vizualizari


Traian Băsescu susţine că economiştii Florin Cîţu şi Lucian Isar se ocupă mai mult de propaganda “teoriei găurii” şi de contabilitatea dublă în loc să ia măsuri urgente de restabilire a echilibrelor macroeconomice.
El le-a transmis celor doi că “teoria găurii” nu îi scuteşte de responsabilitatea de a demonstra că, “dincolo de a da din gură, ştiţi şi carte”.
”O teorie confirmată de marii economişti Florin Cîţu şi Lucian Isar. Economişti din generaţia tânără, Florin Cîţu şi Lucian Isar se ocupă mai mult de propaganda teoriei găurii şi a gogoşii contabilităţii duble în loc să-şi suflece mânecile şi să treacă la măsuri urgente de restabilire a echilibrelor macroeconomice şi de reducere a vitezei de creştere a datoriei publice”, a transmis Traian Băsescu, duminică, printr-o postare pe Facebook.
Atenţie, teoria găurii nu vă scuteşte de responsabilitatea de a demonstra că, dincolo de a da din gură, ştiţi şi carte. Este ora generaţiei voastre. Restabiliţi echilibrele macroeconomice…dacă ştiţi cum. Succes!, a transmis Băsescu.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.