Teatrul Toma Caragiu din Ploiești își redeschide sălile pentru publicul spectator

16 septembrie 2020  |  07:38  |  👁 277 Vizualizari


După o pauza de aproximativ 6 luni, Teatrul Toma Caragiu din Ploiești își redeschide sălile pentru publicul spectator adult, reprezentațiile pentru copii urmând sa fie susținute in continuare in aer liber, atât timp cât vremea o va permite .
Conform unui comunicat de presa emis de Teatrul Toma Caragiu, sâmbătă, 19 septembrie, la ora 19,00, în sala Teatrului de Animație Imaginario, se va interpreta spectacolul
Ultimul Godot de Mihai Visniec, in regia lui Bogdan Voicu.
Duminică, 20 septembrie, la ora 19.00, in sala Teatrului „Toma Caragiu” publicul este așteptat la spectacolul Job Interviews de Petr Zelenka, in regia lui Alexandru Mazgareanu.
Spectacolul pentru copii Motanul incaltat este programat duminică, ‪20 septembrie, ora 10:30. Seducatoarea poveste a hazliului motan, o adaptare dupa Charles Perrault, in regia lui Mihai Andone, va putea fi vizionata in aer liber, in curtea Teatrului Imaginario .
Reprezentantii teatrului dau asigurări că pentru redeschiderea sălilor de spectacole au fost îndeplinite toate normele de protecție pentru a garanta siguranța spectatorilor și a angajaților .

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.