Cinci carti pe care orice femeie trebuie sa le citeasca macar o data in viata

1 martie 2023  |  07:07  |  👁 164 Vizualizari


Femeile se afla intr-o permanenta cautare de resurse si carti care sa le ajute sa isi dezvolte abilitatile, sa invete sa isi gestioneze timpul si sa isi imbunatateasca relatiile. In continuare, iti vom oferi o selectie de carti pentru dezvoltare, dar si de beletristica.

Cinci carti pe care orice femeie trebuie sa le citeasca pentru dezvoltare, caci abordeaza teme precum gestionarea timpului, dezvoltarea increderii in sine, ingrijirea personala, comunicarea si relatiile.

„Femei care alearga cu lupii. Povesti si mituri ale arhetipului femeii salbatice” de Clarissa Pinkola Estes

O carte care exploreaza miturile si legendele din intreaga lume pentru a ajuta femeile sa isi descopere puterea interioara si sa isi gaseasca vocea. A starnit destul de multe controverse la momentul aparitiei, insa este o carte care va starni in orice femeie dorinta de a lupta pentru drepturile sale.

„Mic dejun la Tiffany” de Truman Capote

Un roman clasic despre o femeie tanara care se straduieste sa isi gaseasca locul in lumea din New York si care gaseste inspiratie si incredere in sine la o bijuterie de lux. Orice femeie ar trebui sa o citeasca pentru a-si permite cateva ore de visare intr-o lume cu totul diferita de cea in care traieste zi de zi. Exista si o ecranizare, un film clasic american din 1961 cu Audrey Hepburn, cu acelasi nume.

„Frida Kahlo si culorile dragostei” de Caroline Bernard

O biografie fascinanta a vietii si operei celebrei pictorite mexicane Frida Kahlo, care a luptat impotriva tuturor obstacolelor pentru a-si urma pasiunea pentru arta.

„Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace” de Stephen Covey

Aceasta carte este un ghid practic pentru a invata cum sa iti gestionezi timpul, sa iti prioritizezi activitatile si sa iti imbunatatesti eficienta personala si profesionala. Este o carte complexa, bine structurata, din care poti deprinde noi obiceiuri utile pentru relationarea cu partenerul de viata, membri ai familiei, dar si la locul de munca, in raport cu superiorii sau colegii. Pe langa aceste lucruri, poti sa intelegi mai bine anumite lucruri despre natura umana si de ce oamenii actioneaza in anumite feluri in diferite situatii.

Cartea „Secrete aflate pe pielea mea” de Andreea Raicu, in colaborare cu Teodora Tirca

Orice femeie trebuie sa citeasca o carte despre frumusete si ingrijire, in care sa descopere cum sa-si pastreze aspectul tanar si sanatos. Cartea „Secrete aflate pe pielea mea”, realizata de Andreea Raicu, impreuna cu beauty editorul andreearaicu.ro, Teodora Tirca, cuprinde o colectie de recomandari ale specialistilor in frumusete, testate si experimentate.

Exista multe carti recomandate pentru femei, iar selectia poate varia in functie de preferinte si interese.  Acestea sunt doar cateva exemple de carti care pot fi interesante si inspirationale pentru femei, dar exista multe altele pe care le poti explora in functie de preferintele tale.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.