Super Bowl 2020. Care au fost cele mai amuzante reclame difuzate în timpul meciului

The Kansas City Chiefs celebrate on the pitch after winning Super Bowl LIV against the San Francisco 49ers at Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida, on February 2, 2020., Image: 496152870, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Angela Weiss / AFP / Profimedia

4 februarie 2020  |  12:18  |  👁 486 Vizualizari


 

Super Bowl, în fotbalul american profesionist, este meciul pentru campionat al National Football League (NFL). De-a lungul anilor a devenit cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite ale Americii și este ca o sărbătoare națională.

Super Bowl 2020

Kansas City Chiefs a câştigat, duminică, ediţia cu numărul 54 a Super Bowl, după ce a învins în finală formaţia San Francisco 49ers, scor 31-20, pe Hard Rock Stadium, din Miami, potrivit CNN.

Pentru Kansas City Chiefs a fost primul titlu Super Bowl după o pauză de jumătate de secol.

În plus, echipa condusă de Andy Reid este prima din istoria NFL care câştigă trei jocuri din play-off după ce a fost condusă la 10 sau mai multe puncte.

După cum este tradiția, brandurile de top fac tot posibilul să aducă cele mai bune reclame pentru Super Bowl. De-a lungul timpului, evenimentul a devenit celebru și pentru multitudinea de reclame amuzante și spectaculoase ce se difuzează în timpul partidei.

Cele mai amuzante reclame de la Super Bowl 2020

Mai jos este prezentat un top al celor mai amuzante reclame difuzate la Super Bowl 2020.

1. “Smaht Pahk”

 2. Cheetos MC Hammer, “Where It All Began”

 3. “Before Alexa”

4. “Jimmy Works It Out”

5. A “Shining” Parody from Mountain Dew

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.