Subiectele și baremele de la Titularizare 2022 au fost publicate de Ministerul Educației. Concursul de titularizare a avut proba scrisă miercuri, 13 iulie.

14 iulie 2022  |  11:50  |  👁 266 Vizualizari


„În perioada de înscriere au fost înregistrate 33.088 de fişe de înscriere, dintre care 5.655 de fişe de înscriere ale absolvenţilor promoţiei curente”, conform unui comunicat al Ministerului Educației.

Nota la proba scrisă are o pondere de 75% din media de repartizare, iar nota la inspecția specială la clasă sau la proba practică are o pondere de 25% din media de repartizare.

Amintim că Sorin Cîmpeanu califică „extrem de îngrijorător” numărul redus de posturi titularizabile la disciplinele la care se susțin probe scrise la examenele naționale. La nivel național sunt puțin peste 5 mii de posturi titularizabile. – detalii aici

Sorin Ion a declarat la Euronews că „în proiectul de lege al învățământului preuniversitar am propus posibilitatea titularizării pe fracțiuni de normă, pentru că din cele aproape 68.000 de posturi pe care le scoatem astăzi la concurs peste 46.000 sunt incomplete” – detalii aici

 

Descarcă toate subiectele și baremele de aici: http://subiecte.edu.ro/2022/titularizare/Subiecte_si_bareme/

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.