Spectacolele în aer liber ale Teatrului Toma Caragiu vor fi susținute în curtea Teatrului de Animaţie Imaginario

25 iunie 2020  |  09:01  |  👁 479 Vizualizari


Reprezentanții Teatrului Toma Caragiu din Ploiești anunță o serie de spectacole variate, pentru spectatorii de toate vârstele, care vor fi susținute în curtea din fața Teatrului de Animaţie Imaginario.

Sâmbăta, 27 iunie 2020, de la ora 19.30, va fi prezentat spectacolul „Piatra din casa”, de Vasile Alecsandri, în regia lui Alexandru Dabija, o comedie care satirizează obiceiul micii boierimi din Moldova mijlocului de secol XIX de a transforma căsătoria într-un schimb, o înţelegere între părinţi cu privire la împărţirea zestrei, fără a ţine cont de părerea copiilor.

Duminică, 28 iunie 2020, iubitorii de teatru se vor putea bucura de o dublă reprezentaţie a spectacolului „Cenuşăreasa”, adaptare a regizorului Cristian Pepino după basmul scris de Fraţii Grimm. De la ora 10.30 şi de la ora 12.00, vom face cunoştinţă cu povestea unei fete cu suflet bun, nedreptăţita de mama şi surorile ei vitrege, dar a cărei viaţă se va schimba cu ajutorul magic al naşei ei, Zâna cea Bună.

Tot duminică, de la ora 19.30, va fi prezentat spectacolului „Ultimul Godot”, în regia Bogdan Voicu, montare ce are la baza textul dramaturgului Matei Visniec.

Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului, ţel. 0244 522 774.

sursa: www.telegrama.ro

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.