Serbarea cuvintelor obscene la PNL Boldești-Scăeni pentru victoria lui Iohannis

25 noiembrie 2019  |  18:51  |  👁 1399 Vizualizari


Te-ai aștepta ca etalonul politicii românești, izvor de bun-simț și oameni rafinați, PNL-ul condus de Ludovic Orban să aibă o conduită de moralitate ridicată chiar și atunci când își felicită liderul suprem.

Contrariul este demonstrat de liderii PNL Prahova, care fără nicio sfială, văzuți cu sacii în căruță își dau arama pe față înjurându-și adversarii și toți votanții PSD, ca la ușa cortului.

PNL Prahova, organizația căreia prahovenii i-au acordat încrederea la alegerile prezidențiale, are în pepiniera de resurse umane, politicieni care fac de râs categoriile sociale ale electoratului printr-un comportament de mahala.

Decența în limbaj nu există, ceea ce demonstrează că educația nici atât. La Boldești Scăeni, liderii organziației PNL, în beția victoriei lui Iohannis s-au dezlănțuit cu un tir de injurii de neînchipuit pentru figurile publice ale unei comunități.

De râsul județului Prahova, DOMNII ACEȘTIA DIN PNL BOLDEȘTI SCAENI – ING. DINCĂ FLORIN, CONSILIER JUDEȚEAN; TUDORAN GABRIEL – PATRON CASA SECIU; CONSILIERII LOCALI ISBĂȘOIU CORNEL, DOBRICĂ CRISTIAN, TĂNĂSESCU HORATIU, ÎN SEARA DE 24 NOIEMBRIE 2019 I-AU JIGNIT GRAV PE CEI 2000 DE ALEGĂTORI PSD DIN LOCALITATE!

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.