Se închide Therme Bucureşti din cauza coronavirus

12 martie 2020  |  13:05  |  👁 517 Vizualizari


Complexul Therme Bucureşti se închide în perioada 12-31 martie, devansând lucrările multinanuale de mentenanţă, în contextul epidemiei de coronavirus.
,,Therme Bucureşti a decis devansarea lucrărilor multianuale de mentenanţă, planificate iniţial pentru a doua jumătate a lunii mai, în considerarea contextului şi a măsurilor de prevenţie luate de autorităţile din întreaga Europa pentru limitarea răspândirii globale a virusului Covid-19. Măsura de restricţionare a accesului vizitatorilor pentru toate zonele centrului Therme Bucureşti este una temporară, prevăzută până la data de 31 martie”, a anunţat compania.

Conform Asociaţiei Profesionale Europene a Centrelor Termale – având în vedere procedurile uzuale de igienizare şi dezinfectare, cât şi mediul natural, calitatea aerului şi temperatura ambientală specifice clorul şi căldura sunt duşmani naturali ai virusurilor.

„Nu există nici un risc specific de transmitere a virusurilor în centrele termale si băile publice, dimpotrivă: clorul şi căldura sunt duşmani naturali ai virusurilor”, spune medicul coordonator al unităţii speciale de izolare din cadrul clinicii „Robert Bosch” din Stuttgart, Katja Rothfuß, citat de Therme. 

În contextul actual, Therme Bucureşti a luat încă din 28 februarie, măsuri suplimentare de prevenţie a răspândirii virusurilor, conform recomandărilor şi standardelor de referinţă la nivel naţional şi internaţional.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.