Se aşteaptă o nouă rectificare bugetară pentru primăriile din ţară

17 septembrie 2019  |  09:43  |  👁 426 Vizualizari


Primăriile din Prahova urmează să primească aproape 50 de milioane de lei, în următoarele zile, de la bugetul de stat, printr-o rectificare aşteptată să fie aprobată în această săptămână.
Guvernul pregăteşte o nouă rectificare a bugetului de stat care ar urma să aducă de această dată alocări ceva mai consistente. Aprobarea e aşteptată în această săptămână, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean, care au mai precizat şi că vor amâna propria rectificare de buget, în aşteptarea cifrelor oficiale. În Prahova ar urma să ajungă între 40 şi 50 de milioane de lei.
Cel mai bine va sta municipiul Ploieşti, care ar urma să primească aproape 7 milioane de lei.
În aşteptarea noii rectificări, Consiliul Judeţean îşi amână propriul proiect de buget. „Intenţionam să mai ajutăm şi noi cu fonduri primăriile din Prahova, proiectul de hotărâre urma să intre pe ordinea de zi săptămâna viitoare (n.r. săptămâna aceasta), însă am decis să aşteptăm să vedem ce sume vor fi alocate de către Guvern şi apoi să oferim şi noi fonduri către primăriile care mai au nevoie”, a declarat, vineri, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader. Acesta a declarat că pe lista beneficiarilor de fonduri de la bugetul judeţului se va număra şi Primăria Ploieşti, căreia oficialii Consiliului Judeţean i-au promis 10 milioane de lei pentru a susţine subvenţia la termoficare din viitorul sezon rece.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.