SCANDAL SEXUAL la CSM Ploiesti, institutie aflata in subordinea primarului Dobre! “Ne face masaj pe fese, ne pune sa venim in chiloti tanga”

29 septembrie 2019  |  23:06  |  👁 5 Vizualizari

Un scandal de amploare a izbucnit in Clubul Sportiv Municipal Ploiesti, institutie aflata in subordinea primarului Adrian Dobre. Mai multe jucatoare de handbal de la echipa de junioare, toate minore, au fost agresate sexual de asistentul medical al clubului. Marturiile fetelor sunt absolut socante si contin detalii care va pot afecta emotional.

*Fetiţa de 13 ani: “La un meci, când am fost cu fetele mari, ele s-au dezbrăcat şi au intrat în duş. Eu am zis că o să fac acasă. M-a oprit şi mi-a zis că dacă nu intru la duş, nu mai joc. M-a luat de mână şi m-a obligat. A trebuit să intru în chiloţi şi prosop, iar el a intrat să verifice dacă mă spăl. Aceste faze au continuat. Ne făcea masaj pe fese, spunea că ăsta e masajul. Ne controla dacă ne-a venit menstruaţia: ne dădea jos pantalonii, ne băga mâna în chiloţi şi ne apăsa acolo! Fetele nu doreau să facă duş cu el de faţă şi asta era scuza lor, iar doctorul zicea că le verifică.”

Asistentul medical fata de care sunt aduse acuzatiile revoltatoare, Viorel Dohotaru, este angajat al Primariei Ploiesti si activeaza in CSM de ani de zile, trecandu-i prin mana generatii intregi de tinere sportive. Barbatul are 70 de ani.

Pana la aceasta ora, primarul Adrian Dobre, cel care conduce institutiile aflate in subordinea Primariei Ploiesti, nu a oferit nicio declaratie pe acest subiect. Cel mai probabil, edilul se afla, intr-o noua mini vacanta, pe Valea Prahovei, departe de supararile locuitorilor celui mai murdar oras din Romania.

O sportivă în vârstă de 13 ani povestește un caz îngrozitor. Asistentul medical al CSM Ploiești acuzat că pipăie sportivele minore

O sportivă în vârstă de 13 ani povestește un caz îngrozitor. Asistentul medical al CSM Ploiești acuzat că pipăie sportivele minorehttps://www.ziarulincomod.ro/video-o-sportiva-varsta-de-13-ani-povesteste-un-caz-ingrozitor-asistentul-medical-al-csm-ploiesti-acuzat-ca-pipaie-sportivele-minore/

Publicată de Ziarul Incomod pe Duminică, 29 septembrie 2019

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.