Scandal în PNL Brașov: Adrian Oprică, președintele organizației municipale este acuzat de asociatul său de delapidare, evaziune, fals și uz de fals

14 noiembrie 2019  |  10:19  |  👁 834 Vizualizari


Atac devastator la adresa președintelui organizației municipale a PNL Brașov, Adrian Oprică, lansat de partenerul său de afaceri în mediul online. Cristi Niță, coproprietar al Pizzeriei Vitto, îl acuză pe Adrian Oprică de „delapidarea firmei, cu un milion de lei”. Cristi Niță, povestește, în postarea pe care a distribuit-o masiv pe mai multe pagini de pe Facebook, că este exclus din afacerea pe care a pornit-o din resurse proprii de cel pe care l-a luat alături, Adrian Oprică, pe vremea când acesta nu se bucura de influența pe care o are acum. Cristi Niță, dezvăluie și alte presupuse afaceri pe care președintele PNL Brașov, Adrian Oprică și le-a construit la Brașov, cum ar fi Casa Crown sau Hostelul Old Downtown din Brașov. În dreptul acestor afaceri, asociatul lui Adrian Oprică, ridică unele semne de intrebare, după cum se poate desprinde din postarea pe pagina oficială a afacerii pe care cei doi o dețin împreună, Niță vorbind despre „falsurile pe care le-a facut mama lui și felul cum a facut pensiunea Casa Crown, Old dowtaun hostel obținut un urma unei licitații …”.
Cristi Niță, explică în continuare că a depus plângere penală împotriva președintelui PNL Brașov, filiala municipală, Adrian Oprică, sub acuzațiile de „delapidare, evaziune, fals și uz de fals, care au fost depistate în aceasta asociere”, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov și Serviciul Antifraudă Sibiu.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.