Samsung şi-a lansat cel mai scump telefon din istorie. Costă peste 2000 de lire sterline

11 august 2022  |  08:52  |  👁 319 Vizualizari


Noul Galaxy Z Fold 4 vine cu o bară în partea de jos a ecranului, oferind astfel o experienţă mai apropiată de PC utilizatorilor. De asemenea, are 1 terabit de spaţiu de stocare. Preţul este singura problemă. În Marea Britanie, preţul de pornire al telefonului este 2019 lire sterline.

Samsung a dezvelit şi noul Z Flip 4, care se deschide ca un telefon din anii ’90. Spre deosebire de modelul Z Flip de anul trecut, acesta are o balamă mai îngustă, pentru a-i oferi telefonului o formă perfectă, scrie Daily Mail.

Z Flip 4 porneşte de la 999 lire, are 125 gb spaţiu de stocare şi merge până la 1199 lire sterline pentru clienţii care vor 512 gb spaţiu stocare.

Telefoanele vor fi scoase la vânzare pe 26 august.

Cândva, românii puteau să sune cu număr ascuns. Mai merge să faci asta şi în 2022?

Mai permite noua tehnologie să sunăm cu număr ascuns? Mai sunt valabile codurile de odinioară? Ce s-a schimbat?

În vremuri de demult, încă de când nu aveam smartphone-uri, devenise aproape un trend să suni cu număr ascuns. Era cool, era… altceva, îndeosebi în rândul tinerilor. Ne amintim doar că foloseacm anumite combinaţii de cifre cu # în faţă, uneori şi la sfârşit. Mai funcţionează şi astăzi?

Da, mai merge să faci asta şi azi, pe telefoanele noi. Datorită identificatorului de apelant, de fiecare dată când efectuați un apel telefonic vă dezvăluiți identitatea – sau cel puțin numele și numărul de telefon. Dar nu toți cei pe care îi sunați trebuie să vă cunoască numărul de telefon și, cu siguranță, există momente în care doriți să sunați în privat, ascunzând astfel identificatorul de apelant.

Există mai multe modalități de a vă bloca numărul de telefon atunci când efectuați un apel și, în general, acestea sunt destul de ușor de realizat.

Cum să vă ascundeți numărul de telefon folosind #31#

Cel mai simplu mod de a vă ascunde numărul de telefon este să folosiți codul #31#. Acest lucru vă permite să vă blocați numărul de telefon, astfel încât destinatarul să vadă un mesaj de genul „Privat” în loc de numele și numărul dvs. de telefon atunci când primește un apel. Această tehnică se aplică numai apelului pe care îl efectuați în acel moment, astfel încât, în mod implicit, numărul dvs. de telefon va fi afișat dacă nu formați #31# pentru apelul specific pe care doriți să îl faceți privat. Un avantaj suplimentar: funcționează pe orice telefon, inclusiv pe telefoanele fixe.

Cum să vă ascundeți implicit numărul de telefon pe iPhone

Dacă aveți un iPhone, puteți configura aplicația Phone (Telefon) pentru a trimite întotdeauna apelurile în mod privat, blocând ID-ul apelantului.

1. Porniți aplicația Settings (Setări) și apoi atingeți Phone (Telefon).

2. Atingeți Show My Caller ID (Afișare ID apelant).

3. Dezactivați Show My Caller ID (Afișare ID apelant) glisând butonul spre stânga.

Cum să vă ascundeți numărul de telefon în mod implicit pe Android

Puteți, de asemenea, să vă ascundeți numărul de telefon dacă aveți un telefon Android. Pașii exacți pot varia ușor în funcție de versiunea de Android și de telefonul pe care îl aveți, dar, în general, ar trebui să îl puteți găsi în acest fel.

1. Porniți aplicația Telefon.

2. Atingeți meniul cu trei puncte și atingeți Settings (Setări).

3. Atingeți Apeluri și apoi atingeți Setări suplimentare.

4. Dezactivați ID apelant glisând butonul spre stânga.

sursahttps://www.dcnews.ro/samsung-si-a-lansat-cel-mai-scump-telefon-din-istorie-costa-peste-2000-de-lire-sterline_882823.html

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.