România – Suedia meci pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Cristina Neagu, incertă

10 decembrie 2019  |  11:10  |  👁 288 Vizualizari


Naționala de handbal feminin a României nu mai are nicio şansă pentru calificarea în semifinale, însă joacă în continuare pentru a ajunge la turneul preolimpic, astăzi, cu Suedia.

România – Suedia se joacă marți, de la ora 13.30, în grupele principale de la CM din Japonia. Suedia are 2 puncte inaintea meciului cu România și va intra pe teren extrem de motivată, pentru că încă mai păstrează șanse pentru semifinale. Suedia este o naţională cu pretenţii, cu jucătoare foarte puternice, câteva dintre ele fiind în trecut şi la CSM Bucureşti.

România a ieșit complet din lupta pentru a avansa în competiție după înfrangerea contra Rusiei, dar încă poate spera la locul 4 în grupa principală. Pentru a realiza acest lucru, naționala noastră trebuie să învingă în ambele meciuri rămase, contra Suediei și Japoniei.

Cea mai bună jucătoarea a României, Cristina Neagu, este incertă pentru întâlnirea cu Suedia.

“Cristina este obosită acum, e normal să fie aşa. A jucat cu Spania, cu Senegal, cu Muntenegru, a fost pe teren cu Ungaria, astăzi iarăşi. E obosită şi nu mai are energie. Ea a făcut enorm de multe lucruri pentru echipă, dar azi nu a putut şi am vorbit despre acest lucru înainte, dar şi pe parcursul jocului. I-am zis să-şi potolească creierul, să gândească şi să vorbească pozitiv. Ştiu că îi e greu, că ea are dorinţă, dar trebuie să o facă. Vedem dacă o vom folosi, e un semn de întrebare fiindcă o doare genunchiul. Durerea e una, dar suferinţa că nu poţi să faci ce îţi doreşti e altceva şi te duce în stări în care îţi fierbe creierul şi chiar e prea mult. Vom vedea ce vom face. Avem o zi de odihnă şi poate îşi revine”, a declarat Tomas Ryde, pentru Gazeta Sporturilor.

sursa: dcnews.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.