România „se unește” cu ungurii! Se întâmplă în câteva luni

10 septembrie 2019  |  10:25  |  👁 82 Vizualizari


Vești bune pentru autostrada A3, unde un tronson ce va face legătura cu Ungaria este în grafic. Totul depinde acum de CNAIR și de șansa că nu vor exista dispute contractuale cum s-a mai întâmplat.

Lucrările la tronsonul A3, Biharia – Borş, ce va face legătura cu Ungaria, avansează bine. Sunt șanse bune dacă antreprenorul menține ritmul ca aceasta să fie terminată în vara anului viitor, scrie Asociația Pro Infrastructură.

„Avem pentru voi câteva fotografii din dronă surprinse ieri, 08.09.2019, pe tronsonul de 5,35 km al Autostrăzii A3 între Biharia și granița cu Ungaria.

Antreprenorul (Trameco, parte din grupul Selina) continuă mobilizarea bună, iar avansul este vizibil la fiecare vizită pe care o facem, atât la terasamente, cât și la structurile nodului Biharia și la pasajul peste calea ferată Satu Mare-Oradea.

Dacă se menține ritmul, sunt șanse ca mini-autostrada să fie inaugurată în vara anului viitor, dacă și Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va plăti la timp facturile emise de constructor și nu vom avea dispute contractuale ca pe alte proiecte”, scrie Asociația Pro Infrastructură pe pagina de Facebook.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.