Rareș Bogdan anunță momentul în care se va rupe relația dintre PNL și PSD: ‘Nu voi accepta!’

4 iulie 2022  |  08:59  |  👁 443 Vizualizari


Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan susține că nu o să accepte un alt candidat din afara PNL la următoarele alegeri prezidențiale. Întrebat dacă el o să fie cel ales, liderul PNL a exclus această variantă… cel puțin pentru moment.

„Am un acut simț al ridicolului și al responsabilității în același timp. Nu mă consider, astăzi, suficient de bine pregătit pentru a aspira și nici nu am indecența de a aspira la funcția prezidențială. Astăzi sau peste un an sau peste doi. Nu exclud că în viața asta, sunt tânăr, am timp, dar în niciun caz la următoarele alegeri nu voi fi un candidat al PNL. În schimb, îmi voi folosi toată experiența și energia uriașă pe care o dețin pentru a sprijini candidatul PNL.

Nu voi accepta un alt candidat sprijinit de PNL decât un candidat al PNL. Nu voi fi printre liderii PNL care să aplaude un candidat al PSD, susținut de PNL. Exclus. În cazul meu nu!”, a spus Rareș Bogdan la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D.

„Eu respect deciziile partidului. Vreau să cred că PNL are suficientă maturitate încât să înțeleagă că șansa lui este să aibă un candidat la președinție. Avem și noi 4-5 nume extrem de bune care pot fi oricând un candidat. Nu vreau acum să anunț, dar cu siguranță pot fi oameni foarte buni. Pentru primul tur, PNL trebuie să aibă candidat. Nu voi fi în niciun caz eu, ca lucrurile să fie clare. Am decența să spun clar că, în momentul acesta, sunt oameni mult mai bine pregătiți. Peste 10-15 ani putem sta de vorbă, până atunci mai învățăm”, a adăugat Bogdan.

„Nu m-am gândit la primăria Capitalei, opțiunea mea este pentru zona externă, pe zona Parlamentului European, pe zona Senatului României, nu mă duc spre zona administrației locale într-un oraș absolut bombardat și care are nevoie de cineva care să lucreze 22 de ore din 24. Bucureștiul are un potențial enorm, dar din păcate a fost abandonat, iar ceea ce s-a întâmplat din punct de vedere al urbanismului de manea și al arhitecturii care nu are nicio legătură cu un oraș european, mi-e teamă că ar crea imaginea unui primar care vrea să facă treabă care e departe de chiar și de ce a făcut Traian Băsescu atunci când a scos chioșcurile și au fost războaie întregi de stradă. Va fi greu pentru oricine vine”, a concluzionat europarlamentarul.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.