Qatar 2022 – Campionatul mondial al premierelor

9 decembrie 2022  |  11:49  |  👁 305 Vizualizari


World Cup 2022 – primul turneu desfășurat la final de an

Micul stat din Orientul Mijlociu și-a deschis porțile pentru cele 32 de echipe de pe toate continentele, calificate după meciuri palpitante în grupele preliminarii. Pentru prima dată, turneul final a fost programat în lunile noiembrie și decembrie, așa că Sărbătorile de iarnă au venit mai devreme pentru microbiști.

Vremea plăcută din Peninsula Arabică i-a convins pe participanți că iarna e ca vara, iar fotbalul rămâne irezistibil în orice anotimp. Qatar, Ecuador, Senegal, Țările de Jos, Anglia, Iran, SUA, Țara Galilor, Argentina, Arabia Saudită, Mexic, Polonia, Franța, Australia, Danemarca, Tunisia, Spania, Costa Rica, Germania, Japonia, Belgia, Canada, Maroc, Croația, Brazilia, Serbia, Elveția, Camerun, Portugalia, Ghana, Uruguay și Coreea de Sud sunt echipele care au adus emoții mari, surprize și scoruri neașteptate, bucurii și multe goluri senzaționale.

Cupa Mondială Qatar 2022 – cele mai spectaculoase stadioane de fotbal

Gazdele turneului final al FIFA World Cup 2022 au stabilit recorduri în realizarea arenelor pentru meciurile de fotbal din grupe, optimi, sferturi, semifinale și marea finală din 18 decembrie. Stadionul Lusail Iconic are o capacitate de 90.000 de locuri și o arhitectură interesantă, de forma unui vas tradițional cu decorațiuni arabe. Impresionează prin jocuri de lumini, cupole aurii și structuri metalice ca niște uriașe arabescuri.

În premieră, a fost construit un stadion modular, cu 40.000 de locuri. Este vorba despre Ras Abu Aboud, realizat din 974 de containere, demontate după încheierea competiției. Elementele constructive ale acestei arene inovative vor fi utilizate în anii ce vin pentru alte stadioane și săli de sport.

 

Premieră mondială: Betano a devenit primul operator de betting Suporter Oficial Regional al FIFA World Cup 2022

Pentru prima dată în istoria Cupei Mondiale, Betano a devenit Official Regional European Supporter – FIFA World Cup 2022. Acest parteneriat în premieră la Campionatul Mondial reprezintă o recunoaștere a faptului că operatorii de betting ce promovează un divertisment responsabil sunt parteneri de încredere ai celui mai înalt for fotbalistic.

FIFA și Betano au arătat în Qatar 2022 că utilizarea tehnologiei îmbunătățește experiența suporterilor și le oferă o platformă de joc responsabil la cele mai înalte standarde. Au reușit astfel amplificarea experienței fotbalistice și crearea unui spectacol global, accesibil tuturor.

Qatar 2022 – ediția cu cel mai mare număr de pariuri sportive din istoria Campionatelor Mondiale de fotbal

Recordurile de participare la meciurile Cupei Mondiale și cele de vizionare la televizor sau online au fost anticipate de comentatori. Dar numărul de pariuri sportive la toate fazele de la World Cup 2022 a întrecut toate așteptările. Pariuri antepost și pariuri live, pariuri pe scor, pe goluri, pe marcatori, pariuri handicap, pariuri pe cartonașe, faulturi, ofasaiduri, șuturi pe poartă, total goluri peste/sub, pariuri speciale sau combinate – acestea sunt doar câteva dintre tipurile de pariuri sportive preferate de pasionații fotbalului.

Prima opțiune merge către pariuri online de pe PC, laptop, tabletă sau smartphone. Ascensiunea rapidă dispozitivelor mobile a avut un rol important în succesul sport betting-ului la Cupa Mondială Qatar 2022. Microbiștii de pe toate meridianele au celebrat astfel bucuria reîntâlnirii cu echipele mari ale lumii și cei mai cunoscuți  jucători.

SURSA https://www.dcnews.ro/qatar-2022-campionatul-mondial-al-premierelor_898109.html

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.