PSD a eliminat astazi in Parlament pensiile speciale

28 ianuarie 2020  |  18:53  |  👁 133 Vizualizari


Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că toate pensiile speciale au fost eliminate în Parlament şi a anunţat că, în cazul în care Guvernul Orban va modifica proiectul de lege pe această temă prin ordonanţă de urgenţă, PSD va solicita Avocatului Poporului să conteste ordonanţa la CCR.

“Azi am eliminat în Parlament toate pensiile speciale! Nu am fost de acord cu nicio excepţie, aşa cum au încercat cei de la PNL şi USR. Pentru că nu este corect! Dacă domnul Orban îşi va permite să-i sfideze pe români şi să “corecteze” prin ordonanţă de urgenţă ce a votat astăzi Parlamentul, atunci vom solicita Avocatului Poporului să o conteste la Curtea Constituţională”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Ciolacu a susţinut că dezbaterea proiectului în Parlament “a arătat tuturor că demagogia şi ipocrizia au o singură culoare: galben-PNL!”.

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul privind eliminarea pensiilor speciale. S-au înregistrat 247 voturi pentru, niciun vot contra şi 21 de abţineri.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.