Proiect inovativ în contextul pandemiei: măști, mănuși, alcool sanitar și șervețele antibacteriene vândute prin intermediul unui vendomat, în condiții de igienă și la prețuri modice

29 aprilie 2020  |  09:40  |  👁 972 Vizualizari


Compania Vending ZONE, având în portofoliu brandul O’Fresh, lansează un proiect inovativ în contextul pandemiei de coronavirus, propunându-și să vândă prin intermediul automatelor, cu adaosuri mici, măști, mănuși, alcool sanitar și șervețele antibacteriene.

Mai multe companii, atât de stat, cât și private, s-au arătat deja interesate de această inițiativă și vor începe proiecte-pilot în luna mai, în spitale, magazine de bricolaj, lanțuri de benzinării și de hipermarketuri, cartiere rezidențiale și fabrici. Denumită SaniStation Vending – stația de sanitizare, inițiativa propune un concept util, social și adaptat nevoilor fiecăruia dintre noi pe timp de pandemie: comercializarea produselor recomandate de medici și necesare prevenției prin intermediul unui vendomat. În automate vom găsi de la mănuși și măști de protecție, la spirt și dezinfectant, cu posibilitate de cumpărare.
Avantajele sistemului sunt multiple – este evitat contactul direct cu alte persoane, luând în considerare contextul actual, iar produsele sunt la îndemână permanent, indiferent de oră sau de zi. În plus, aparatele sunt igienizate constant conform tuturor normelor în vigoare, vendomatele fiind echipate cu sisteme speciale care asigură dezinfecția și sterilizarea produselor din aparat. Este folosită doar plata contactless (plata prin card) ca măsură de prevenție pentru eliminarea riscului de a intra în contact cu banii cash, care pot fi purtători de bacterii. O’Fresh este furnizor de automate de snack-uri si băuturi, aparate de cafea, dozatoare de apă purificată, abonamente de fructe și alte proiecte particularizate pe nevoile clienților, având o experiență de peste 10 ani pe piața de vending și ajungând lider pe segmentul de operare automate snacks & drinks.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.