Progresiștii lui Macron și Cioloș s-au făcut de râs! Candidata din partea Franţei pentru postul de comisar european a fost RESPINSĂ. Este acuzată de fraudă

Sylvie Goulard, candidată din partea Franţei pentru un post de comisar european, a fost respinsă joi de europarlamentari, cu 29 de voturi pentru şi 82 de voturi împotrivă.
Candidata din partea Franţei pentru un post de comisar european, Sylvie Goulard a fost respinsă, joi, de europarlamentari.
Sylvie Goulard, urma să primească un post de comisar în viitoarea Comisie Europeană condusă de Ursula von der Leyen.
Portofoliul pe care l-ar fi ocupat include economia digitală, politica industrială a Uniunii Europene şi noul directorat pentru industria de apărare şi spaţială.
Ea a fost respinsă cu 29 de voturi pentru şi 82 de voturi împotrivă.
Ea a fost audiată joi a doua oară de comisiile Piaţa Internă şi Protecţia Consumatorilor (IMCO) şi Industrie, Cercetare şi Energie (ITRE), după ce la audierea din 2 octombrie nu a primit aviz favorabil.
Candidatura sa fost contestată din cauza investigaţiilor aflate în desfăşurarea împotriva ei de justiţia franceză şi de Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) într-un dosar de angajări fictive la cabinetul ei de eurodeputat.
Lui Sylvie Goulard i se reproşează şi activitatea pe care a desfăşurat-o timp de trei ani pentru un think-tank american, Institutul Berggruen, de la care a încasat peste 10.000 de euro pe lună în timp ce era de asemenea eurodeputat.

Related posts

Leave a Comment

8 + 14 =