Probleme cu firma care asfalteaza mai multe drumuri din Prahova. RECLAMATII grave

5 septembrie 2019  |  13:10  |  👁 565 Vizualizari


Mai multe reclamatii care vizeaza una dintre firmele care a castigat contractul de asfaltare in mai multe localitati din Prahova ne-au fost trimise la redactie din partea locuitorilor din zonele respective, dar si a unor angajati ai Primariilor pe raza carora se desfasoara lucrarile.

Acuzatiile vizeaza societatea Pragosa, cu sediul in Negoiesti, comuna Brazii de Sus, si se refera la mai multe nereguli aparute la lucrarile de asfaltare pe lotul 1:

Printre reclamatiile locuitorilor din zonele respective se numara calitatea lucrarilor dar si lipsa de seriozitate a muncitorilor.

„Buna ziua, va scriu referitor la lucrarile de asfaltare in Balta Doamnei. Acesti muncitori vin bauti la munca aproape in fiecare zi. Am vrut sa am un dialog cu ei pe tema calitatii asfaltului si n-am avut cu cine sa ma inteleg. Erau bauti vreo 2 dintre ei, imi ziceau sa vorbesc „cu seful”, dar nu mi-au zis cine e acest „sef” si cand am insistat au inceput sa ma injure si au zis, citez, „vrei sa plecam si sa ramaneti fara asfalt?”. Mi se pare incredibil ca pe banii nostri in 2019 inca mai exista asemenea muncitori.

Pe de alta parte, si angajati ai unor Primarii pe raza carora au loc asfaltari ne-au transmis, sub protectia anonimatului, ca au observat probleme grave pe teren. Insa oamenii se tem sa vorbeasca pentru ca au fost amenintati ca vor fi lasati „cu ochii in soare”.

„Acesti muncitori au un tupeu incredibil. Ameninta ca isi strang utilajele daca nu ne convine cum asfalteaza si ne lasa asa. Am ajuns sa acceptam o lucrare de proasta calitate de frica constructorului? Pe atatia bani?!”, ne-a declarat un consilier local.

Pe unele tronsoane de drum, covorul asfaltic a inceput sa se deniveleze, fie din cauza calitatii materialelor, fie pentru ca nu au fost respectate normele tehnice de turnare a mixturii.

„Ia uitati cum arata drumul la o saptamana dupa asfaltare. Au inceput sa apara denivelari spre marginea soselei, pentru ca ori au turnat strat subtire, ori n-au pregatit terenul cum trebuie”, ne-a povestit un localnic din Pucheni.

Imagini pentru asfaltare denivelare

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.