Prințul Charles, despre războiul din Ucraina: “Răspunsul României a fost remarcabil, atât prin umanitatea, cât și prin generozitatea sa imensă”

31 mai 2022  |  05:54  |  👁 240 Vizualizari


“Este o tragedie de proporții uriașe să asistăm la asemenea moarte, distrugere și suferință”, a spus Prințul Charles în cadrul unui eveniment organizat la Sibiu, vorbind despre situația din Ucraina. Prințul de Wales crede că răspunsul României după invazia țării vecine a fost “remarcabil, atât prin umanitatea, cât și prin generozitatea sa imensă”.

„Sunt conștient că ținem această conferință în timp ce, peste graniță, teritoriul Ucrainei a fost invadat. După cum am văzut cu propriii ochi, răspunsul României a fost remarcabil, atât prin umanitatea, cât și prin generozitatea sa imensă. Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de toți ucrainenii și sunt mândru că organizațiile cu care lucrez de ani de zile s-au implicat activ pentru a oferi sprijin. Este o tragedie de proporții uriașe să asistăm la asemenea moarte, distrugere și suferință, atunci când cu toții ar trebui să lucrăm împreună pentru a face față celei mai mari urgențe planetare cu care s-a confruntat lumea noastră vreodată”, a afirmat Prințul Charles.

Aflat în vizită în România, prințul Charles a participat luni la evenimentul de lansare a celui mai mare proiect transnaţional de reîmpădurire din Europa, care este găzduit de Filarmonica de Stat din Sibiu.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.