Primul Volum din ,,Jurnalul Cavalerului” se lansează la Ploiești! Aflați detalii!

18 septembrie 2019  |  09:09  |  👁 100 Vizualizari


Joi, 19 septembrie 2019, de la ora 13:00, la Sala „Marea Unire” din incinta Palatului Culturii Ploiești, va avea loc, lansarea volumului de carte ,,Jurnalul Cavalerului”, în prezența autorului Mircea Cosma.

Biblioteca Judeţeană „Nicolae Iorga”, în colaborare cu Societatea cultural-istorică „Mihai Viteazul” din Ploieşti, organizează lansarea primului volum al cărţii „Jurnalul cavalerului: Cu tricolorul, de la Chisindia, la Nalcik şi înapoi”, autor: Mircea Cosma, apărut la editura Dorinţa, Ploieşti – Chişinău, 2019.

Acest prim volum din „Jurnalul cavalerului” reconstituie, pas cu pas, campania militară a unui pluton român de Vânători de Munte din Divizia 2, Batalionul 9, desfăşurată pe traseul Prut-Marea Azov-Munţii Caucaz-Crimeea, în perioada 22 iunie 1941 şi 1 august 1943.

Prezintă:

     Ing. Mircea Cosma;

  • Lect. univ. dr. Florian BICHIR,
  • Prof. dr. Constantin MANOLACHE,
  • Col. (r) dr. Dumitru CODIȚĂ.

,,Acest prim volum din ,,Jurnalul cavalerului” intitulat “Cu tricolorul de la Chisindia, la Nalcik și înapoi”, reconstituie, pas cu pas, campania militară a unui pluton român de Vânători de Munte din Divizia 2, Batalionul 9, defășurată pe traseul Prut – Marea Azov – Munții Caucaz – Crimeea, în perioada 22 iunie 1941 și 1 august 1943″, se arată în descrierea cărții.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.