Primarul din Brebu, înregistrat când îi înjură pe localnici. “Am minte diabolică, calc pe morminte”

13 octombrie 2020  |  07:37  |  👁 799 Vizualizari


O înregistrare cu primarul PNL proaspăt reales încinge spiritele în comuna prahoveană Brebu.

Edilul, aflat la al treilea mandat, are cuvinte grele pentru preotul din sat și pentru femeile care merg la biserică.

Mai mult, localnicii spun că primarul Adrian Ungureanu folosește puterea pe care i-o dă funcția pentru a se răzbuna pe cei care nu-i fac pe plac. Edilul pune scandalul pe seama luptei politice și spune că va muta disputa în instanță.

„Să sugă p…. babele la biserică, în frunte cu popa, cu toate! Păi acolo e o mahala și niște idioate! Am minte diabolică, nu iert! Ai greșit față de mine, nu te iert! Pe tine, familia ta, nu contează! Calc pe morminte! Deci sunt diabolic la chestiile astea! Și recunosc, așa sunt făcut!”.

Localnicii spun că înregistrările, făcute în timpul campaniei electorale, s-au răspândit repede și au revoltat întreaga comunitate.

„Eu i-am scris nişte mesaje acolo că mahala, cum ne-a făcut el pe noi, e el, nu noi care ne ducem acolo să ne plângem morţii” spune un locuitor al comunei.

Localnic: „Un om care îşi înjură populaţia, un om care înjură oamenii care merg la biserică pentru rugăciune, a înjurat preotul, e jalnic comportamentul.”

Localnicii spun că primarul foloseşte legea după bunul plac și se răzbună pe cei care i se opun.

Octavian Anton – fost poliţist local: „Mă trimitea la diverse persoane care îi erau dumnealui incomode să le cer actele. Dacă nu avea autorizaţie pe ceva construia o clădire, o anexă, sau ceva, îi amenda sau îi trecea într-un caiet cu bile albe, bile negre şi eşti dator la mine.”

Localnic: „A început să mă ameninţe ca o să mă amendeze că am construit ilegal, că o să văd eu ce păţesc că după alegeri o să-i…”
Reporter: Si toate astea pentru că nu susţineaţi pe cine trebuie?
Localnic: „Da, exact.”

Oamenii au aflat din înregistrări că până și elevii din sat au de suferit din cauza unei reglări de conturi.

„I-am zis prefectului: Ascultați-mă ce vă zic! Atâta timp cât ăsta e director la școală, școala nu va primi nimic de la mine! Numai m… Numai m….! Și poate să mă pupe-n c….!”

Cătălin Ilioiu – fost viceprimar: „Acuma poate la fiecare s-a întâmplat să trecem pe lângă cineva să nu îl vedem. L-a făcut că e un neica nimeni, că nu are studii, că nu provine dintr-o familie bună ca a dansului. El se crede o rasă superioară, de nenumărate ori a afirmat că are sânge albastru.”

Edilul n-a fost găsit în Primărie pentru a-şi spune punctul de vedere.

 

Sursa: PROTV.RO

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.