Primaria Ploiesti schimba nocturna Stadionului Ilie Oană

27 februarie 2023  |  13:05  |  👁 262 Vizualizari


Nocturna de la Stadionul Ilie Oană din Ploiești este uzată fizic și moral și ar fi trebuit înlocuită de mult timp, deoarece nu îndeplinește cerințele FRF și UEFA. În anul precedent, autoritățile locale au aprobat documentația tehnică și de avizare, dar serviciile de proiectare și asistență tehnică abia acum au fost scoase la licitație. Înlocuirea nocturnei a fost discutată de mai mulți ani, deoarece este un mare consumator de energie electrică și este dificil de întreținut.

În prezent, Primăria Ploiești intenționează să achiziționeze servicii de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului pentru a începe lucrările de reabilitare. Costurile estimate pentru noua nocturnă în 2023 sunt de 2,7 milioane de lei fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, se dorește înlocuirea instalației de nocturnă existentă cu una care să respecte cerințele FRF și UEFA, iar alimentarea instalației va fi efectuată din două tablouri electrice noi. Ofertele pentru lucrare pot fi depuse până la 28 februarie, ora 14.00, iar achiziția se va face prin noul Serviciu Electronic de Achiziții Publice (SEAP), valoarea estimată a contractului fiind de 17.000 de lei, fără TVA.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.