Prima româncă premiată la European Festival Awards

17 ianuarie 2020  |  14:02  |  👁 35 Vizualizari


Prima româncă ce a câştigat “The Award for Excellence and Passion” la European Festival Awards, Codruţa Vulcu, directoarea Festivalului ARTmania de la Sibiu, susţine că statul ar trebui să finanţeze în primul rând infrastructura culturală şi recunoaşte că succesul său a început în urmă cu 15 ani, când primarul de atunci al oraşului,  i-a aprobat să facă un festival rock internaţional, în centrul istoric al Capitalei Culturale Europene.

La categoria “The Award for Excellence and Passion” sunt premiaţi profesionişti care au contribuit la dezvoltarea industriei la nivel internaţional. Pe lângă Festivalul ARTmania de la Sibiu, Codruţa Vulcu se mai ocupă şi de organizarea evenimentelor East European Music Conference şi Blaj aLive Festival.

Acest premiu european este o recunoaştere a valorii Codruţei Vulcu, cea care a organizat în 2019, din punct de vedere logistic, vizita Sanctităţii Sale Papa Francisc pe Câmpia Libertăţii din Blaj.

“Anul trecut am primit premiul pentru cel mai bun festival până în 10.000 de locuri, anul acesta acest premiu. Anul trecut chiar am primit pe mână organizarea slujbei pentru Papa Francisc pe Câmpia Libertăţii de la Blaj, ceea ce arată totuşi cât de departe a evoluat societatea noastră. Cred că a fost apreciată organizarea evenimentului. (…) Am fost super mândră. (…) Echipa acolo şi-a dat exemplul profesionalismului, asta a fost apreciat şi ieri la European Festival Awards”, a arătat Codruţa Vulcu.

Sursa : AGERPRES

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.