Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader: O parcare de 4.696 de metri pătrați va fi deschisă lângă Spitalul Județean de Urgență Ploiești

4 februarie 2020  |  09:55  |  👁 322 Vizualizari


Problema parcării în zona celei mai mari unități medicale cu paturi din județul Prahova – Spitalul Județean de Urgență Ploiești – va fi rezolvată în scurt timp, atât pentru personalul medical, cât și pentru aparținătorii care vin în vizită la bolnavi cu autoturismele personale.
Ieri, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că lucrările de amenajare a noii parcări din imediata apropiere a Spitalului Județean de Urgență Ploiești sunt în plină desfășurare. Astfel, în scurt timp, va fi deschisă parcarea care se întinde pe o suprafață de 4.696 de metri pătrați (teren intrat în domeniul public al județului, după ce a fost transferat de la municipiul Ploiești, la finalul anului trecut) și aproximativ 200 de locuri.
“Această parcare va deservi pacienții prahoveni și aparținătorii acestora, precum și personalul medical de la Spitalului Județean, dispunând de un număr de peste 200 de locuri de parcare, iar suprafața totală fiind de 4696 metri pătrați. Vă țin la curent cu evoluția lucrărilor și sper ca acest obiectiv să fie finalizat cât mai repede cu putință, pentru că prahovenii care intră în contact cu serviciile medicale la Spitalul Județean de Urgență Ploiești merită să beneficieze de o parcare corespunzătoare!”, a precizat șeful administrației județene.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.