Președinte ilegitim la USR Prahova- Mihai Politeanu a fraudat alegerile interne. Scandal între membrii USR Prahova

28 iulie 2022  |  07:46  |  👁 396 Vizualizari


Ce se mai poate spune despre organizatia de buzunar a Monicai Macovei, USR Prahova, decat ca pe cat e de mica si neinsemnata, pe atat de plina de hoti care isi fura singuri caciula?

Potrivit vicepresedintelui CJ Prahova Cristian Apostol, membru USR, alegerile interne au fost fraudate pentru ca Mihai Politeanu sa iasa presedinte al filialei judetene.

Politeanu nu este la primul scandal de acest fel, de-a lungul timpului existand mai multe acuzatii care il vizeaza, tot pe partea de frauda si marlanii politice in interiorul partidului.

De data asta, se pare ca Politeanu a mers mult prea departe. Cristian Apostol a declarat ca exista „multiple dovezi” care atesta ca alegerile interne au fost furate, fiind depusa si contestatie la Biroul National al partidului.

„Alegerile în USR Prahova nu au fost statutare. Au fost viciate… Există multiple dovezi în acest sens. Alegerile au fost deja contestate la Biroul Național. Până la întrunirea acestuia, Secretariatul General a blocat validarea acestor alegeri”, a precizat Cristian Apostol, membru în USR Prahova.

Iata ca se dovedeste, inca o data, ca USR este un partid care ar face orice pentru a ajunge la putere si care nu e capabil sa-si respecte nici macar propriii membri, ce sa mai zicem de alegatori…

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.