Premierul Viorica Dăncilă: Persoanele cu dizabilităţi vor primi vouchere în valoare de până la 23.000 de lei pentru achiziţia de echipamente

15 octombrie 2019  |  09:12  |  👁 460 Vizualizari


Persoanele cu dizabilităţi vor primi vouchere în valoare de până la 23.000 de lei pentru achiziţia de echipamente moderne, a anunţat premierul Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern de ieri. Voucherele vor fi acordate începând cu această săptămână. De asemenea, angajatorii care oferă locuri de muncă persoanelor cu dizabilităţi vor primi o subvenţie lunară în valoare de 2.250 de lei, timp de 12 luni, pentru fiecare angajat, potrivit Hotnews.
Voucherele vor fi folosite pentru achiziţia de echipamente precum cititor pentru nevăzători, fotoliu rulant activ, proteză audio, elevator, produse asistive pentru desen şi scriere. „Un voucher este deja tipărit, deci acestea pot fi primite cât mai curând. Este una din modalităţile de sprijin pentru găsirea unui loc de muncă, pentru că persoanele cu dizabilităţi au potenţial care trebuie pus în valoare”, a spus Dăncilă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.